Pass nr 3

Idag var det träningsdag för både mig och Nils. Först babysim och sedan en fortsättning på mitt ”kom-igång” program till löpformen.

Pass nr 3 till min forna löparform bestod idag av 35 min varvat tre min jogging och två min promenad. Det kändes helt ok men jag har svårt att hålla tillbaka när jag joggar.

Det kändes lite tufft i kroppen efter att ha spenderat 30 min i 34-gradigt vatten på babysimmet. Trots att jag dricker mycket vatten efter så kändes jag uttorkad ändå. Babysimmet är verkligen en hit! Nils trivs som fisken i vattnet och gjorde framsteg idag genom att börja ta ”simtag”. Vi har så kul i poolen. Alla bebisar verkar njuta och ha kul i det varma vattnet, det är så roligt att se.

Nu ska jag och Nils gå och njuta av de fina rosorna i sovrumsfönstret!

Sov gott, det ska vi göra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.