Ny vecka, nya tag!

Måndagmorgon och en rykande het kopp kaffe. Ny vecka och nya tag. En fullspäckad vecka för familjen

Inlägget innehåller annonslänkar.

 

Må det ha blivit nya nattrutiner hos oss tro? Två nätter i rad har lillskrutt sovit hela natten igenom utan att vakna för ett nattamål. Härligt men samtidigt lite sorgligt. Det är också lite tufft att vakna med två vattenmeloner över bröstkorgen på morgonen! Det bästa är att jag har hunnit att slänga i en maskin tvätt och ätit frukost och tvättat mig och klätt mig innan han har vaknat.

DSC_1258DSC_1264

Jag fick ärva en lampfot av min mamma, ett felköp hon hade gjort. Den ska nog passa in här hemma någonstans. Jag behöver hitta en lampskärm som passar och är lite sugen på en lampsärm från Eos, en micro. Har ni andra fina förslag tar jag tacksamt emot dessa!

02091
Lampskärmen hittar ni HÄR.

Nu ska vi fixa lite inför dagens besök från Varberg. Så kul!

Jag önskar alla en bra start på veckan!

 

Jag använder Adviral, det innebär att jag länkar till produkter som jag gillar/har på mig/har hemma i inredningen och samtidigt tjänar lite pengar. Jag får en slant och ni får tips på var jag handlar online.

2 reaktioner till “Ny vecka, nya tag!

  1. Så underbart att få sova hela natten! Här tycker jag att det är lyx att Clara bara vaknar två gånger för mat 😉 Ha en fin start på veckan så hoppas jag att vi ses på onsdag 😊 /Camilla

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.