Rygglyft

God morgon! Vi har en ny rutin efter frukost. Då lägger vi oss båda två och tränar rygglyft. En riktigt mysig stund ihop.

Jag behöver motverka allt bärande av lillskrutten med att träna ryggen. Det börjar att kännas att man bär på honom mycket. Nu tränar vi tillsammans varje morgon efter frukost. Vi gör rygglyft ihop och jag lägger till armhävningar och squats under tiden Nils ligger i sitt babygym. Än så länge vågar jag bara göra armhävningar på knä för att inte överbelasta magmusklerna efter graviditeten. Kroppen känns mer och mer som tidigare, jag hoppas på att känna mig stark igen.

DSC_11919

Nu, när kaffet ligger i magen och vi har svettats lite, är det dags att träffa alla de andra bebisarna på babycaféet. Det är lika kul att se hur mycket kompisarna har vuxit sedan förra veckan. Det händer något nytt  varje gång.

Ha en skön onsdag gó vänner!

2 reaktioner till “Rygglyft

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.