Kom igång med löpningen

Då var jag igång igen. Första passet på mitt tolvveckorsprogram som jag tänker köra framöver.

Inlägget innehåller annonslänkar.

Imorgon blir lilla gubben tre månader gammal. Mitt lilla allt! Jag är så otroligt glad att jag träffade Marcus så att vi kunde skapa denna perfekta lilla människa, vår son! Men nu var det dags att komma igång med träningen för att återgå till den forna löpformen. Förhoppningen är att ta mig runt Göteborgsvarvet igen. Jag kommer att öka intensiteten långsamt för att vara snäll mot kroppen efter graviditeten. Dagens pass bestod av 30 min varvat 2 min jogging och 3 min hastig promenadtakt. Det var helt underbart att få upp pulsen igen! Jag använde mina nya GT-2000 5, de satt som en smäck!

img_5306
Jag hoppas på att vara tillbaka snart. Här är på rosabandetloppet på Lidingö.

 

Utöver detta gör jag:

3×12 rygglyft

3×12 armhävningar

2×12 squats.

Skynda långsamt! Nu blir det soffmys med mina kärleksgrabbar! Ha det gó kväll alla!

 

Jag använder Adviral, det innebär att jag länkar till produkter som jag gillar/har på mig/har hemma i inredningen och samtidigt tjänar lite pengar. Jag får en slant och ni får tips på var jag handlar online.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.