Babysim

Vi hade verkligen sett fram emot den här uppöevelsen, jag och Nils! Så mysigt att bassängbada ihop med de andra barnen!

Då har vi gjort premiären i bassängen. Nils älskade att vara i det varma och góa vattnet och han älskade att duscha efteråt. Men han avskydde att ligga och vänta på att jag skulle duscha. Alla på damernas omklädningsrum vet att vi var där! Men så roligt det var i bassängen! Både han och jag njöt. Nils fick essutom beröm för sina fräcka badbyxor av insrtuktören, han blev så stolt över detta!

IMG_7381

Efter att Nils hade fått på sig kläder och blivit fastspänd i babyskyddet tog det inte många minuter innan ögonen gick igen och han sov nästan hela vägen hem. Då passade jag på att ge mig själv lite mammagodis i form av dryck och energibar. Det tar på krafterna att bada.

Imorgon laddar vi för babycafé!

Ha det gott!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.