Att arbeta med barn

Konsten att arbeta med ett helammande barn. Ha tålmodiga föräldrar och räkna med att allt tar längre tid!

Jag har, med stor hjälp av mamma och pappa, satt upp den sista ytterbelysningen bak på huset under helgen. Nu ska stuprören fixas iordning och dörrarna bytas. Jag och pappa har kopplat och skruvat armaturer och mamma har cirkulerat med barnvagnen i trädgården. Mellan varven har jag fått sätta mig på en micro som står i garaget och amma. Livet som helammande mamma. Man kan inte ha barnet för långt ifrån sig. Och jag älskar´t!

DSC_11917

Jag har nu provgått mina nya joggingskor i 5,6 km. Fötterna mår hur bra som helst och jag fick inga skavsår. Det firades med Grekisk yoghurt och blodgrape nu ikväll.

Nu tar vi kvällen, energin har tagit slut i det här hemmet!

Sov gott!

En reaktion till “Att arbeta med barn

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.