Grattis älskling!

Jag önskar dig ett stort grattis på födelsedagen idag mitt hjärta!

Hurra! Hurra! Hurra! Hurra! Idag fyller du år! Hoppas att du får en toppendag och att helgen blir bra med fint väder nu när ni är iväg!

DSC_11913

DSC_11915

Själv ska jag sätta upp armaturer på huset. Målet är att få upp och koppla tre stycken. Jag har bett min far att hjälpa till med detta. Det mesta förberedde både Marcus och pappa förra helgen så jag misstänker att det inte är så mycket kvar att göra. Hoppas vverkligen att både åska och regn har dragit förbi så dagen blir torr och fin. Det ska bli så skönt när allt det här är färdigt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.