Ja må han leva…

…ja må han leva uti hundrade år! Imorgon fyller Marcus år, men eftersom han sticker i eftermiddag och är borta över helgen så firar vi idag!

Idag firar vi födelsedag en dag i förväg! Marcus drar iväg över helgen så vi får fira honom idag istället. Det firas naturligtvis med frukost och tårta på sängen (och sång), hur annars?! Det är till att ställa klockan nu när jag fick gå upp så tidigt för att göra tårtan. Den här tårtan innehåller två nötmarrängbottnar med limecurd, chokladgrädde och tinade hallon mellan bottnarna. Sedan toppades den med grädde, hallon, blåbär och några noblesskivor.

DSC_1202
Visst är det härligt med kaffe på sängen?!

Tyvärr hann inte Marcus present att komma fram i tid, trots att jag beställde den för över tre veckor sedan. Det där med att beställa presenter är lite utav en grej här i vår familj. Jag vill gärna ha presenten klar i flera dagar innan födelsedagen som ska firas nalkas. Marcus däremot brukar komma på dagen innan att ”imorgon är det någon som fyller år” och ger ”alltid” bort ett presentkort på något som han har beställt och som inte hinner komma i tid. (Att jag använder citationstecken beror på att jag överdriver lite, lite grann). Så att det är min present som inte har kommit fram i tid nu är ju hur ironiskt som helst! Har vi tur så kommer den i början av nästa vecka så att han inte behöver gå och vara nyfiken så länge! Jag gillar överraskningar så han har INTE fått något presentkort på innehållet i beställningen.

Hoppas att ni alla får en fin fredag!

Här ska ätas tårta!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.