Asics löparskor

Visst får man en liten nytändning på att träna när man köper nya träningskläder eller träningsskor?! Nu ska här börja löptränas igen!

Inlägget innehåller annonslänkar.

Här provgås det löparskor för fulla muggar. Tre par kom med i försändelsen från Stadium. Ett par till Marcus och två par till mig! Alla tre par är av märket Asics, ett av min favoritmärken på löparskor.

DSC_1208
Skorna hittar du, ovanifrån, Roadhawk HÄR (herrskor),  GT-2000 5 HÄR och Fuzex HÄR.

Igår eftermiddag promenerade jag omkring i mina nya Fuzex här hemma för att gå in dem och känna så att de inte klämmer eller skaver någonstans. Idag ska jag provgå mina GT-2000 5. Marcus får recesera sina skor själv! Det är alltid kul och ger lite nytändning när man köper nya träningskläder eller skor.

Jag kommer att börja ett litet lugnt program nu för att komma igång med min löpträning igen. Det ska gå långsamt tillbaka till rätta löparformen igen. Lillskrutt får hänga med på färden!

Jag använder Adviral, det innebär att jag länkar till produkter som jag gillar/har på mig/har hemma i inredningen och samtidigt tjänar lite pengar. Jag får en slant och ni får tips på var jag handlar online.

2 reaktioner till “Asics löparskor

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.