HLR-Barn

Igår anordnade BVC en kurs i HLR för barn, Hjärt- och LungRäddning. Mycket givande och rekommenderas starkt för föräldrar. Det är så viktig kunskap att känna till om dit eget eller någon annans barn råkar ut för ett hjärtstopp eller slutar att andas. Tänk att inte våga agera om olyckan är framme! Det var flera saker som jag inte kände till innan, som att levern inte helt sitter skyddad av revbenen innan ett års ålder och därför är känslig.

Perfekt att kunna detta nu när vi ska börja på babysim. Nu vet vi vad vi ska göra om ett barn råkar ut för en drunkningsolycka. Det är kommunen som är med och sponsrar kursen, så för oss nyblivna föräldrar var det helt gratis att delta i utbildningen! Perfekt! Det är riktigt kul att det satsas på barnens säkerhet och välbehag.

I tisdags var vi på information om babysim och vad som gäller under kursens gång. Det ska bli riktigt kul och spännande de kommande tio veckorna. Jag hoppas verkligen att lillskrutt ska tycka att det är roligt han också.

dsc_1142

På joobbet får vi utbildning i HLR varje år, ja för vuxna då. Så viktigt att repetera om och om igen. Till slut sätter det sig. Ta varje tillfälle ni får till att lära er att rädda liv!

Kramar från sockertrollen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.