Hösten är här

Regnrusk och

Inlägget innehåller annonslänkar.

Nu är det höst. Det regnar och blåser utanför fönstret och jag har en nytvättad badrumsmatta på torkvindan ute. Undrar hur torr den är nu?!

FullSizeRender 6
Min favoritdoft, Pink Citron, från Voluspa hittar nu HÄR.

Men visst är det lite mysigt när regnet smattrar mot taket och det är lite dunkelt inne. Perfekt väder för att tända ljus och krypa upp i soffan för att mysa. Jag passar också på att sköta lite inomhussysslor som att tvätta flera maskiner tvätt och fixa lite i köket. Läsa en bok mellan varven och bara njuta lite. En kopp cappuccino och ett par fröknäcke till.  Utan tvekan en bra start på veckan!

Hoppas att ni får en superstart på er vecka ni också!

Jag använder Adviral, det innebär att jag länkar till produkter som jag gillar/har på mig/har hemma i inredningen och samtidigt tjänar lite pengar. Jag får en slant och ni får tips på var jag handlar online.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.