Post PW

Efter en skön power walk med inslag av lite jogging så serveras det kaffe och mug cake i solväggen. Vi njuter av sköna soldagar i trädgården så länge det går.

Vilket promenadväder det blev! Jag fick ta av mig jackan jag hade dragit på mig. Det kändes så bra idag att jag provade på att jogga lite grann. Det kändes som om jag aldrig hade hållt upp! Så skönt att vi har en lättrullad vagn, det kommer att gå jättebra att jogga med den. Lilleman sov hela promenaden igenom.

DSC_1196anna

DSC_1188marcus

Efter promenaden tog vi oss en kaffe i solväggen. Marcus håller på att byta ett hjullager på min bil. Han stretar och sliter den mannen. När han har bytt på min bil ska han byta hjullager på sin bil också. Dessa två bilarna verkar följas åt vad det gäller hjullagerbyten. Vi kör ju rätt många mil om året så bildelarna slits. Skönt att han kan, och orkar, underhålla bilarna och driva husrenoveringar på samma gång. Stark som en oxe och envis som en åsna.

DSC_1198

Efter power walk måste man fylla på energiförrådet. Idag gjorde jag en mugcake. Supergott och superenkelt. Den innehåller 1/2 mosad banan, 1 dl havregryn, 1 tsk bakpulver, 1 tsk linfrön, lite kanel, ett ägg, några valnötter och några frysta hallon.

Gör så här:

  1. Mosa bananen och blanda ner havregryn, bakpulver, linfrön och kanel i en skål.
  2. Knäck ägget och blanda ner i bananröran.
  3. bryt ner valnötterna och häll i hallonen.
  4. Kör skålen på max effekt i micron i två till tre minuter. (Jag körde i 2,5 min). Beroende på hur genomkokt man vill att röran ska bli.

Idag är det ändå söndag så jag serverade med kvarg smaksatt med skogsbär och toppade med björnbär och mynta. Mumsigt!

Nu ska jag göra så gott jag kan i garaget och jhälpa min stora man under tiden min lilla man sitter i en sjal på min mage och sover.

Ha det gott kära vänner!

2 reaktioner till “Post PW

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.