Frukostrutiner

God morgon! SÅ härligt att kliva ur sängen idag och mötas av solen. Vilken kontrast mot igår! Nu ska jag ordna med frukost. Frukost ska vara samma varje morgon tycker jag. Hur ser era frukostrutine ut? Lyxar ni till det när det är helg?

Inlägget innehåller annonslänkar.

Jag är en inrutad rutinmänniska när det kommer till frukosten. Det mest extrema jag ändrar till frukosten är bären till filen. Bären försöker jag att anpassa efter säsong och på vintern kan  jag till och med köpa frysta ekologiska.

DSC_1187

Min frukost består, till vardags, alltid av laktosfri fil med skivad banan. Detta toppas med risentas glutenfria müsli, kanel och säsongens bär. Bären ska helst vara svenska men ekologiska från utlandet går också bra. När det är helg kan jag lyxa till det och byta ut filen mot grekisk yogurt, laktosfri naturligtvis. En kiwi och en kopp kaffe ingår i rutinen. Allt är ekologiskt.

DSC_1190
Koppar finns att köpa HÄR och skålar HÄR.

Dagens bär är björnbär plockade från mammas och pappas trädgård. Under säsongen har jag avverkat jordgubbar, hallon, blåbär, svarta vinbär och nu björnbär. Det bästa är att alla dessa bär finns att plocka utanför husknuten. Väldigt ekologiskt och närproducerat. Jag använder självklart min servis från Rörstrand, Mon Amie, som Marianne Westman har designat.

 

Jag använder Adviral, det innebär att jag länkar till produkter som jag gillar/har på mig/har hemma i inredningen och samtidigt tjänar lite pengar. Jag får en slant och ni får tips på var jag handlar online.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.