Det är lördagmorgon mon amie!

God morgon! Det är lördag och arbete står på schemat för den här familjen. Jag hoppas att vi hinner med lite nöje också!

Inlägget innehåller annonslänkar.

IMG_6775

Frukosten står framdukad i min favoritservis, Mon Amie från Rörstrand. Jag har en frukostuppsättning var till mig och Marcus bestående av två kaffekoppar, två frukostskålar och två assietter.

Idag ska vi bege oss till Trollis och sätta upp ytterbelysning på huset och städa upp i trädgården. Finnishen efter fasadbytet. Det blir betydligt fler armaturer kring huset nu än vad det har varit tidigare. Vi börja att se ljuset i slutet på tunneln vad det gäller det här projektet. Det som återstår, förutom belysningen, är en ny trappa på framsidan och lite plattsättning. Den här vintern som kommer får vi ta och vila från husprojekt och ta nya tag till våren. Då, till våren, blir det altanbygge på huset i Trollis.

DSC_0846
Koppar finns HÄR.

Jag är sugen på att utöka kopparna och eventuellt även assietterna till min Mon Amie-servis. Jag älskar det blå mönstret. Suprise! – Att jag skulle gilla blått på min servis, liksom jag gillar alla mina kläder blå och allt annat som är blått i min inredning. Det kanske är dags att byta ut alla Höganäskopparna och ersätta dem med Mon Amie eller med Swedish Grace istället? – Swedish Grace hittar ni HÄR.

Hoppas att ni får en fin dag! Jag ska hoppa i arbetskläderna och be för att regnet håller sig borta idag!

 

Jag använder Adviral, det innebär att jag länkar till produkter som jag gillar/har på mig/har hemma i inredningen och samtidigt tjänar lite pengar. Jag får en slant och ni får tips på var jag handlar online.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.