Dags att byta nu

Hur ofta byter ni löpskor? Jag gör det alldeles för sällan men nu är det verkligen dags igen. Jag borde ha bytt för två år sedan men drar mig alltid för att åka och prova löparskor…

Inlägget innehåller annonslänkar.

Nya Asics är på sin plats. Jag borde ha bytt för länge sedan och nu börjar hela mönstret försvinna på sina ställen under sulan. Jag vet inte hur många mil jag har sprungit i dessa trogna joggisar, men jag promenerade ihop drygt elva mil bara under augustimånad.

IMG_7302

Jag hittade dessa på Stadium. Jag har snöat in på Asics och har haft ett gäng i rad nu. Jag har även använt Saucony och varit helnöjd. Det är så viktigt att ha en bra sko när man löptränar. Fixa gärna inlägg till skorna som är gjutna för dina fötter. Det skonar fötter, knän och höfter. Till och med ryggen påverkas av hur du sätter ner dina fötter. Stadium har dessutom tag 3 betala för 2 just nu!

240280_107_asics_w20gt-2000205

Jag pronerar med mina fötter och köper skor som är anpassade för det. De är förstärkta och lite uppbyggda i hålfoten.

Idag fick vi en promenad på sex km och nästa vecka hade jag tänkt att jag skulle försöka mig på att jogga lite igen. Bygga upp styrkan långsamt och kanske anmäla mig till Göteborgsvarvet!

Nu blir det fredagsmys! Jag önskar alla en riktigt skön kväll och helg!

 

Jag använder Adviral, det innebär att jag länkar till produkter som jag gillar/har på mig/har hemma i inredningen och samtidigt tjänar lite pengar. Jag får en slant och ni får tips på var jag handlar online.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.