Halvvägs till helg

Frukost med plommon från mormors Victoria-träd. I år bar det så mycket frukt att en gren gav med sig och gick av. Riktigt synd på ett fint träd med fantastisk form. Mormor hade lagt stor möda på att spaljéa trädet när det var nytt. Hur som så står det flera saker på agendan idag.

God morgon! Nu är vi halvvägs till helg och vi, jag och Nils, ska på babycafé idag. Sedan ska jag åka till bygghandeln och beställa stänkputs till grunden på vårt andra hus. Livet är verkligen olika från dag till dag! 

Nu sitter jag framför Nyhetsmorgon med en kopp kaffe i handen. Nils sover fortfarande och jag har duschat och ätit frukost. Det är så mysigt och så mycket kärlek när man kommer ner till köket och det står en termos med kaffe på bänken och en söt liten lapp från älsklingen. Det gör frukosten fulländad!


Nu ska lillskrutt få sin frukost och vi ska sätta oss i bilen och dra iväg. 

Kramar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.