Fotografier lockar till pyssel

Jag har hur många fotografier som helst i digital form. Nästan allt förevigas som ett foto. Jag har över 9000 foton i min telefon! (Nej det är inget skämt). Nu har jag äntligen framkallat en hög med fotografier, den här gången i polaroidformat. Det lockar verkligen fram pysselsuget i mig när jag har fotografierna i handen och blädrar igenom dem. Det kanske är dags för scrapbooking? Föreviga minnen på ett roligare vis… Jag kanske skulle göra ett fotokollage och rama in? Jag framkallade naturligtvis enormt många foton på Nils. Hädanefter ska jag bli mycket bättre på att framkalla fotografier. Det är så mycket roligare att ha dem i handen än att bläddra i telefonen.

DSC_1181

Jag beställde på ICAs  framkallningssida. Jättenöjd. Formatet blev bra och de kom till brevlådan inom den tid som de hade angivit. Så nu ska jag ner i källaren och leta pysselsaker i någon av alla kartonger som står där nere. Min kväll är räddad…

Ha det gott!

2 reaktioner till “Fotografier lockar till pyssel

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.