Ett hus under förvandling!

Huset har fått en helt ny karaktär efter färgbytet och den nya brädfodringen. Hyresgästerna har fått ett mer isolerat hus med en helt annan finish! Jag är så nöjd med resultatet. Vilket jobb de gör och så snabba de är med resultatet! Bättre kan det inte bli! Det finns inget att klaga på!

Vi har ett hus som vi bor i och ett hus som vi hyr ut. Just nu håller vi på att förvandla det andra huset till något oigenkännligt! Det blir så fint! Några veckor med hårt arbete från Marcus, svärfar och två snickare, lite ny färg och nya brädor – och WOW. 

Ett hus under förvandling. Ny färg, ny panel, mer isolering och mer belysning, nytt tak över utbyggnaden. Det är beställt nya ytterdörrar i en grafitgrå ton. Marcus har gjort ett hästjobb! Och svärfar också. Svärfar har stått hela vintern och våren och målat brädfodring då jag har varit gravid. Jag är så nöjd! 

En reaktion till “Ett hus under förvandling!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.