Smakbox – inspiration

För varje gång jag åker och hämtar ut min Smakbox ser jag fler och fler kartonger med samma logga stå staplade på varandra. Det blir alltså fler och fler som prenumererar. Hoppas att alla är lika nöjda som jag!

Jag kan inte säga det nog många gånger. Det är sååå spännande varje gång den nya smakboxen kommer! 


Den här gången innehöll den några saker som jag tror kommer att bli nya favoriter. Tyvärr innehöll den några saker som jag inte kan äta då de är proppade med vete (gluten). Rawchoklad från Arvika utan mjölk, nötter, soja eller gluten. NOA med smak av fläder och rabarber. Drycken innehåller inga konserveringsmedel. Tre olika kaffesorter från Cafégo och kaffefilter från Melitta. 

Jag tror att hela helgen får ägnas åt att dricka kaffe och te och smaka choklad och mellanmålsbars från Eat Natural!

Om ni är sugna på att testa Smakbox får ni 20% rabatt på den första boxen med koden cx6fxf fram till 31/8. Man kan säga upp eller pausa prenumerationen när man vill!

Kram på er!

2 reaktioner till “Smakbox – inspiration

  1. Den chokladen är god! Brukar köpa den när jag är i Arvika 🙂 Nu har jag varit sugen på att testa smakbox länge (extra roligt att vänta på paket nu när man är föräldraledig), så nu passade jag på att beställa – tack för rabattkoden! 🙂 /Camilla

    Gillad av 1 person

    1. Så roligt! 😊 Jag är supernöjd, ibland blir man positivt överraskad av saker som man aldrig hade köpt och provat om det inte hade funnits i boxen först! Chokladen har jag inte provat än men har höga förväntningar nu när flera har sagt att den är god! 😄

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.