Gôtt fikahäng igår

Igår hade vi sysslinghäng med Nils och Alva. Nils sov sig igenom nästan hela vistelsen och var inte till mycket sällskap och Alva var mest intresserad av alla bilar och bussar som körde förbi. Underbara små småttingar!

Jag hade bestämt glassdate med min kusinman Jesper igår. Vi som hänger hemma med våra barn ni vet… Jag hade riktigt jagat upp glass-suget och målat upp en bild för Jesper om deras makalösa toppingbuffé på glassbutiken i Ljungskile. Solen gassade och vädret var som gjort för glass i stora lass. Vi hade fått med min farbror och faster på tåget (Jespers svärföräldrar). Vi glider in på parkeringen i Ljungskile och ser skylten på entrén… ”från och med 20/8 endast öppet på helger”. Vilken besvikelse! Vi missade glassen med tre dagar…

Tur att sällskapet var av den sorten som inte låter sig slås ned av detta utan istället börjar söka sig om i Ljungskile efter ett café att slå ned rumporna på. 

Nils fick bröstmjölk och sysslingen Alva fick majskrokar så huvudpersonerna var lika nöjda för det! Vi hade ju i alla fall tur med vädret! 

Och sällskapet var det i get fel på! Vi fick oss en utflykt. Faster Carina hade virkat små söta ”converse” till Nils. Så söta! 

Idag ska vi försöka hitta på nya äventyr! Nils och jag och mormor som är ledig från jobbet just idag.

Kram på er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.