Varning för ”mammainlägg”!

Livet är ju, som alla föräldrar säger, inte sig likt längre. Inte i någon form av negativ mening alls! Men väldigt mycket annorlunda. Helt plötsligt är jag OK med att dricka ljummet kaffe och äta kall mat…

Trots allt positivt det medför med ett extra liv i familjen så medför det mycket frustration också. Frustration över de gånger han somnar ifrån när han äter. Inte för att jag tror att han inte får i sig tillräckligt. Det har vi fått kvitto på hos BVC.  Utan för att om han inte äter så sprängs mina bröst och jag vill inte riskera att få mjölkstockning. Så när han somnar så får jag pumpa och massera istället. Jag har hela frysen full i fryst mjölk. 

Att kaffet kallnar och att han alltid är hungrig precis när min middag serveras, det kan jag leva med. Att alltid planera min tid efter hans måltider börjar att bli en rutin. Men vad gör det när han alltid är nöjd mellan måltiderna och har börjat att blända oss med sitt nya fina leende. När han ligger i sitt babygym och jollrar och pratar så kan man inte låta bli att ta fram kameran.

Att allt skulle ta längre tid med barn, det visste vi. Men att man ( läs; jag) inte skulle känna mig klar för att gå ut förrän klockan tolv mitt på dagen! -Det trodde jag aldrig. 

Nu ska den här nöjda mamman äta frukost innan pojken vaknar igen. 

4 reaktioner till “Varning för ”mammainlägg”!

  1. Har pratat med dem om det här men de trodde att man var tvungen att åka dit för att donera. De visste inte hur det skulle transporteras annars…

   Gilla

   1. Så är det nog Anna men jag tror man får många flaskor att fylla så du behöver nog inte åka dagligen

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.