Ingen äppelkaka i år…

Efter flera år av hård ansning i äppelträden hade vi endast några få äpplen på träden. Nu har mammaälg och hennes kalv varit där och festat under morgonen, så äppelkaka får vi hoppas på till nästa år.

Mamma och kalv har hjälpt oss att ansa i alla fyra äppelträden. Det ligger kvistar under alla träden men jag hann att plocka in två äpplen innan det blev taberas. Vi får äta dem med andakt nu.  Kalven var även fram och luktade på mina nyplanterade rhododendronbuskar. Då fick vi jaga bort dem så att vi räddar det som går i växtväg. Jag har ju försökt att endast plantera sånt som rådjur inte äter, men älgar…?

Fick med mammaälg på bild men TVn reflekterades i rutan.
Nu ska jag sätta mig och titta ut på regnet en stund. 

Kram på er! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.