Makrill vid dörren

Vad har vi gjort för att förtjäna så underbara grannar? Ibland får vi potatis levererat och ibland, som idag, får vi nyfångad makrill levererad direkt till dörren. Jag kan inte rensa fisk så jag fick ringa svärfar som kom till undsättning!

Hur många av er får nyfångad makrill levererad direkt till dörren? Vår granne Lennart är alldeles för givmild och godhjärtad för denna jord! Jag har ju dock varken rensat eller tillagat makrill någon gång så i panik ringde jag hit svärfar… Han fick rensa och krydda och berätta hur jag skulle steka den. Så nu ligger det en lunchlåda till honom med makrill, färskpotatis och spenatstuvning. Hoppas att det kommer att smaka!


Svärmor bidrar med blomarrangemangen. Underbara, färgglada luktärtor som inte bara är vackra att titta på utan också doftar ljuvligt. 


Jag hann även med att baka fröknäcke imorse och havrekakor nu ikväll. Det har gått i ett här. Mycket ska hända mellan amningar och BVC-besök. Nu är jag sådär härligt trött i benen som man blir när man har fått riktigt mycket gjort och knappt hunnit att sitta ner på hela dagen.

Nu får ni sova så gott sötnötter! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.