Solen skiner och helt plötsligt lever man igen

Så där typiskt svensk, som man är, har jag kastat mig i solstolen. Dragit upp klänningen till midjan och hasat upp ärmarna så att strålarna ska nå så stor del av kroppen som möjligt. För solen skiner! Wohooo!

De flesta av oss nordbor är som blommorna  och vrider ansiktet efter solen hela dagen. Vi flyttar bord och stolar runt huset för att inte missa en minut av den härliga värmen OCH möjligheten till att få en fin solbränd nyans på huden. Många har tagit det säkra före det osäkra och bokat en solsemester i slutet av sommaren eller början på hösten, utifall hela sommaren har regnat bort. Jag skulle kanske inte (vädermässigt) kalla detta för den bästa sommaren, det har varit torrt och växterna har slokat. Vi har fått rotvattna för första gången på flera år. När regnet väl har kommit har det varit mer än välkommet. Men nu skiner solen och mina Ray Bans vilar på näsan för idag dyrkar jag Ra. Höstväxterna börjar att ta sig efter regn och värme. Det enda äppleträdet vi inte har ansat så hårt i år bär frukt. Dahliorna slår ut och jag har vi instagram fått lära mig att man kan ta sticklingar på dem! Det ska provas! Genast! 

Till och med frukosten ser höstlig ut nu när det hamnar färska björnbär på filen. Så gott och lyxigt. Jag kommer aldrig att se ut som om jag vore äldre än 25 år med tanke på alla bär och antioxidanter jag trycker i mig. Det borde kompensera för allt socker jag utsätter min stackars kropp för…


Stora kramar från dagens soldyrkare! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.