På spaning efter uterum

Igår var vi på utflykt med ett uppdrag. Spana uterum. Vilka lösningar andra har gjort och vilka materialval andra har gjort. Det är förvånansvärt få inglasade uterum när man letar efter dem.

Vi startade utflykten med en picknick utanför Wilab Garden i Munkedal. När vi hade svalt det sista av kaffet tog vi oss in för att kika på olika lösningar och känslan av olika storlekar på uterum och vad som får plats i dem. Vi hittade ett uterum med ungefär samma mått som vi har tänkt och det känns perfekt. Så nöjd.

Vi drog vidare till Grebbestad för att käka lunch och checkade in på Strandvägen Fem. Efter en högrevsburgare råkade jag fynda två klänningar på rea. Jag som gick in i affären för att hitta ett par shorts att ta med hem…På väg upp i samhället för att snoka uterum gick vi förbi en liten minilastbil med kaffemaskin i bakluckan. Det luktade så gott och såg så mysigt ut att vi inte kunde låta bli. Det fick bli en kaffe på maten i solskenet på bryggan. En liten svart kaffe och en mellan cappuccino för 70 kr, men det var det värt! 

Hade det inte varit kul att gå en baristakurs och få lära sig att skumma mjölk och göra mönster i kaffet?! Det hade varit härligt att kunna bjuda på en cappuccino med ett fint bladmönster som dekorativt mjölkmönster på toppen.

Vill ni prova kaffet i lastbilen får ni ta er till Grebbestad på sommaren! 

Ha en bra dag gó vänner!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.