Morgonpromenad 

Vilka vackra vyer vi har i vår omgivning runt vårt hus. Jag och Nils njuter av landskapet vi promenerar igenom med solen gassande genom solglasögonen. Vi har sällskap av både det ena och det andra djuret där vi går.

Jag och Nils försöker att komma iväg på en promenad så ofta vi kan. Nils har inte så mycket att välja på, men ser ut att trivas i vagnen. Marcus försöker också att hänga på så ofta han kan men brukar ofta ha bokat upp sig på olika byggprojekt. 

Är det inte vilda djur som älgar, rådjur, rävar och grodor som visar sig så är det kor, hästar, får och katter.Det går lite upp och lite ner. Kuperat vilket gör det till lite mer av en utmaning när man går med barnvagnen. Det är den träningen jag vågar mig på än så länge. Jag ska snart på efterkontroll, då får vi se hur mycket mer jag kan börja träna igen. 

Ha en skön dag alla sköningar! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.