Välsigna tio år långt äktenskap

Igår fick vi vara med och fira när mina fina vänner välsignade sitt tio år långa äktenskap i Trollhättans kyrka. Så vackra!

Det är inte många som, i vår ålder, redan har hunnit vara gifta i tio år! (Jag har inte ens blivit gift). Tänk att känna att man fortfarande efter tio år känner att det fortfarande är den personen man vill fortsätta att leva och dela sitt liv med. Imponerande. 

Bruden har jag känt sedan vi var tre år gamla, vilket känns väldigt speciellt. Vi tycker och tänker inte lika men det gör alla diskussioner vi har så mycket mer intressanta. Vi lär och tar in varandras åsikter och lär av varandra.


Toastmasters var bruden bror och kusin. Så proffesionella! De hade planerat och dragit ihop festen på bästa sätt. Stor eloge till deras insats under kvällen. 


Så många släktingar och vänner som höll tal. Bra tal. Inte för långa, inte för invecklade och inte heller för avslöjande… Många, liksom jag, som tog modet till sig att stå framme på scenen och prata till brudparet trots att bekvämlighetsnivån är låg. Stor eloge även till alla talare! 


Trollhättan har en väldigt vacker stadskyrka beläget centralt med vacker omgivning mellan vattendrag.

Nu har Nils varit på sitt första bröllop! Fler kommer det att bli! 

Önskar alla en skön söndag! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.