Regn och sol

Regn och rusk med inslag av helgens aktiviteter.

Vilket väder det har varit under dagen. Det har ömsom regnat spik ömsom varit strålande solsken. Det gör gott för växtligheten med regn men det var svårt att ge sig ut på promenad när skurarna kommer ner från en klar himmel. 

Vilken rolig helg vi har haft. Fredag kväll med Marcus bror och sambo, som nämnt i tidigare inlägg. Lördagkväll var vi på altaninvigning/inflyttningsfest hos min bror och sambo. I inflyttningspresent hade vi köpt ett äppleträd. Hoppas det bär avkastning, vi har blivit lovade äppelpaj.


Igår var våra fina vännerna Rebecca, Patrik och Isa på besök. Jag försökte att slänga ihop en banankaka att bjuda på. Den blev hyfsat bra trots att jag missade en ingrediens. 


Idag var vi på BVC och vägde och mätte vår sötnöt. Han växer så bra. För mig som är uppe och ammar på nätterna så är kaffet en bra räddning på dagen. Här nedan visar jag på bild vad jag har till kaffet. En stund försöker jag att vara hyfsat nyttig och tar kvarg med bär som tilltugg. I nästa stund blir det chokladdraperade kaffebönor som mindre nyttigt kaffesnacks.Vi tog oss den vanliga promenaden idag. Det växer sjukt stora hallon längs med vägen där. Överlag tycks det inte vara något bärår men hallon finns det i mängder här krokarna. Hallon som är så gott. Det godaste av alla bär, tätt följt av blåbär. 


Nu är det läggdags! Sov gott till er alla!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.