Lördag och solsken

Middagsgäster, klippning, promenad och fina grannar. Man kan få in allt möjligt i ett blogginlägg.

Lördagmorgon och vi startar dagen med frukostamning för Nils och fortsätter med fil, nyplockade hallon och kaffe för mig. Frukosten intas dom vanligt framför Nyhetsmorgon när Marcus fortfarande ligger kvar i sängen. (Han brukar vara uppe på natten när Nils vill vara vaken). Utanför fönstret skiner solen och jag tänker nog fortsätta med kaffet ute i trädgården. 

Igår kväll hade vi David och Desirée på middag. (Marcus bror och sambo). Vi bjöd på kycklinggryta i jordnötssås med lite olika tillbehör. Till efterrätt bjöds det på bohuslänska jordgubbar med glass och grädde. Så enkelt och så gott. 

Kikärtor blandat med örtsalt, färsk persilja och citronolja.

Tidigare på fredagen tog lilla familjen en promenad. När vi kom tillbaka hem så låg det en påse med färskpotatis och dill på infarten. Färdigtvättade potatisar. Helt underbara grannar! Lennart och Christina. Vi blir upp över öronen glada av så fina gester. I eftermiddag/kväll ska vi på altaninvigning hos min bror och hans sambo, Mattias och Elinor. Det ska bli skoj att se deras enorma altan. Jag får för mig att den är över 100 kvm. Ska undersöka fakta på detta…

Till Marcus stora glädje kom jag äntligen iväg till frisören för lite håransning.

Nu börjar Nils att vakna till liv igen så jag säger på återseende! 

2 reaktioner till “Lördag och solsken

  1. Fina du. Får inspektera senare idag ❤
    Lycka att få hemodlad potatis (mormors 😊 får vi) och dessutom tvättad 👍👍👍.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.