Vänner här och vänner där

Om vi inte har besök så är vi på besök! Härliga människor att hänga med.

I onsdags kväll fick vi besök över på kvällsfika av Johan och Marie och deras minsting, Jessica. Inte var det oss de ville träffa utan lilla plutt! Lite utbyte tror jag att de hade av mig och Marcus också. De hade inte fått något kaffe utan oss i alla fall. Skämt åt sido så var det jättetrevligt, det var ett tag sedan vi sågs. Lillskrutten ficks så fina kläder från newbie i present. Jag älskar newbies kläder men har blivit väldigt positivt överraskad av PO.P (polarn o. pyret). 

Igår, torsdag, var vi över till några andra vänner – Sandra och Tobias. De bjöd på riktigt god hallon- och blåbärspaj! Vi var tvungna att insspektera deras nya altandörr. De har haft omvänd situation mot oss. De byggde altan först och satte in dörr efteråt. Vi har en altandörr men inget att kliva ut på. Vilket vi nu aktivt försöker att åtgärda. De inspirerade oss till loungegrupp. Vi har pratat på att köpa något att ha på kommande altan och den som de hade köpt var, inte bara snygg, perfekt i storlek. Som nykläckta föräldrar gjorde vi största misstaget man kan göra när man åker bort. Vi glömde skötväskan hemma… Typiskt! Det kommer aldrig att hända igen!

Ikväll kommer Marcus bror med sambo hit på middag. Vi bjuder inte på grillat den här gången… Men det blir nog tomater och färska kryddor från trädgården.

Återkommer senare.

En reaktion till “Vänner här och vänner där

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.