Smögenbryggan

Gårdagen i korta drag.

Igår tog vi kvällen på Smögenbryggan. Det blev en halloumiburgare för mig på Roy’s Delikatesser. Där träffade vi på ett par från Karlstad som var väldigt pratglada och trevliga. De berättade allt om brutna höftleder, diabetes och om att flytta ihop på äldre dagar. Sedan tog en sväng på bryggan och gjorde snabba turer in i ett par butiker. Dagen avslutades med en glass i enorma lass och en promenad i samhället för att kika på alla fina och mindre fina hus. Så har lillen fått göra premiären på Smögenbryggan.

När vi kom hem igen vid tio på kvällen så var det dags att stänga igen växthuset och passade då på att skörda tomatplantorna. Helt underbart att ha den möjligheten. De är så mycket godare med egenskördade tomater än köpetomater. Det är minst tre olika sorter att smaka sig igenom. Så gott att blanda med mozzarella, persilja, olivolja och salt och peppar. Bra tillbehör till det grillade. 

Sov gott alla vänner! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.