Så skönt att bara få vara…

Åh, ytterligare en härlig dag! Den ska spenderas ihop med min lilla familj i lugn och ro. Strosa runt i trädgården, ta en promenad och bara rå om varandra.

Bebben blev en månad gammal nu i fredags. Knappt en dag har gått förbi utan att det har varit besök eller bjudningar att gå på. Idag ska bli så skönt att bara få vara, att bara vara lilla familjen i lugn och ro. Ingen som rycker och sliter i vår lilla bebbe. (Bildligt talat). Dessutom har jag, som saknar immunförsvar, fått ärva en förkylning av någon. Så tråkigt att vara förkyld och ligga med hosta om nätterna när det är sommar och sol.

Marcus har fått hem en grävmaskin och håller på att utökar gräsmattan/trädgården. Det kommer att bli kanonfint. Han gör ett jättebra jobb. Själv sitter jag och bebben och vilar oss. Man blir rätt trött av att mata på nätterna och byta blöja. Så skönt att få sitta med honom mot magen nu och varva ner. 

Bebben har äntligen blivit så stor att vi har kunnat prova BabyBjörnen som vi lånade av våra vänner söder över. Den är kanon. Nu kan jag gå och slänga i en maskin tvätt utan att släppa honom i från mig. Jag förstår inte hur det ska gå den dagen han måste börja på dagis. Jag vill inte vara en meter ifrån honom just nu. Men så har han ju endast funnits hos oss i en månad. Det mest värdefulla vi har. 

Lägger en liten bildkavalkad från veckan som har gått. Allt från frukostar till att jag kom i mina gamla jeans igen. 

Jag önskar alla en superdag! Det ska jag och min lilla familj ha! 


2 reaktioner till “Så skönt att bara få vara…

  1. Ha det så mysigt lilla familjen och njut av varandra. Vi, pappa och jag, har haft en fantastisk vecka uppe i era trakter och fått förmånen att få träffa er o bäsen ❤❤❤
    Kramar

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.