På promenad

Idag fick vi upp farten ordentligt på vår promenad. Hela tio minuter snabbare än sist. Det går åt rätt håll.

Hej vad bra det gick idag! Snart är vi under timman igen på den här rundan. Superkul. På väg hem stannade jag till hos grannen och gick en tur i deras trädgård. De har då många fina rabatter och blommor. Jag är riktigt avundsjuk men fick i alla fall med mig en fin bukett hem. Jag längtar efter att vi har fixat uteplats till nästa år så att jag kan planera fler rabatter.


Just nu njuter jag av de rosorna som håller på att slå ut i min trädgård. Både New Dawn och Shneewittchen i sin prakt. Det kommer inte att bli som hos grannen men nästan lika fint. Vi, jag och Marcus, börjar att närma oss en kompromiss på hur ett uterum skulle kunna se ut. Vi har börjat att samla bilder på nätet och ska be en arkitekt att rita upp något som skulle kunna passa huset. Ska bli spännande! 
En bit på väg i trädgården. 

Kram på er! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.