Måndagsfeeling

Snart kommer jag att drömma mardrömmar om transformatorer, men kände mig ändå värd en måndagsfika på kvällen.

Jag fick ändå gjort mycket på jobbet idag men kände mig inte helt nöjd trots att vi höll på nästan till 18:00 på kvällen. 

Mamma hade köpt fina lavendelplantor till mig. De luktar då gott! Jag hade fem plantor runt min Schneewitchen för att skydda rosen från rådjur. Jag får för mig att de ska ge sjutton i rosen om lavendeln står emellan. Hur som helst så har mina befintliga plantor dött och jag fick fem nya att ersätta dem med. Tack mor, det kommer att bli jättebra!

Ha en skön natts sömn alla goa! 

En reaktion till “Måndagsfeeling

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.