Trött och svullen

Gravidkrämpor, 60-årsfirande och grillad kyckling.

Idag har nog varit den värsta graviddagen under hela graviditeten. Jag har varit trött, har haft riktigt ont ner i ena benet och svällt upp i fötterna. Jag som har klarat mig så fint och mått så bra hela tiden… Bebisen knuffar och buffar i magen. Jag har legat på soffan och vilat och jag har planterat om i några krukor i växthuset.

Idag har vi, förutom ovan nämnda, firat en 60-åring och grillat kyckling till middag. Idag provade vi på glaze. Vi penslade på kycklingen ute vid grillen. Det var riktigt smarrigt. Det rekommenderas varmt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.