Lunch med tjejerna

Så härligt det är att möta upp tjejerna och luncha ihop och höra varandras livsöden sen sist. Så härligt att vi tre, som spenderade några år på högskolan ihop, fortfarande ses tre gånger om året. Guldtjejer!

Jag har haft en fantastisk dag ihop med tjejerna idag. Den här gången mötte vi upp hos Minna och åt en härlig lunch på baksidan i hennes trädgård. Hon gör så fräscha luncher, idag kött på en bädd av broccoli och blomkål med en röra till. Jättegott! 

Vi har diskuterat Minnas nya jobb, min kommande bebis och Jessicas stensättning till rabatt hon sliter med. Vi har gått igenom alla blommor och växter i Minnas trädgård och klippt skott från en buske som vi ska försöka rota. Fantastiskt fina tjejer att hänga med. Vi är så olika varandra men kommer väldigt bra överens. Vi har alltid något att prata om och har stort utbyte av varandras åsikter.


Fick fångat mammas och pappas fina lilla Ozzy på bild. Tolv år gammal och fortfarande så vit och fin. Ikväll ska han vara hos mormor för mamma och pappa ska iväg och fira morfar som har fyllt 85 år. Det var endast barn bjudna och inte barnbarn så vi barnbarn köpte en blomma med choklad och lotter att skicka med till jubilaren. Man vill ju ändå fira sin morfar! Kortet fick jag ta i garaget, blommorna fick stå där i det svala för att hålla sig fräscha till överlämning. 


Ha nu en riktigt skön kväll alla sköna där ute! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.