Iris

Irisen blommar för fullt ute på gräsmattan, jag hade helt missat det! Jag tyckte att jag såg en knopp härom dagen men nu stod hela rabatten i blom!

Jag hade helt missat att rabatten med Iris stod i blom. Jag tyckte mig se en knopp härom dagen men nu så var det ett blålila hav när jag tittade ut. De är ju så fina, både till färg och form. Sköter sig bra själva och man behöver inte rensa ogräs mellan blommorna. Nu har även första bäbisen i vår föräldragrupp tittat ut. Jag tror att det var 2,5 vecka för tidigt. Spännande. Där blev det en tjej. Nu är det bara resten av oss kvar! Heja på!

Dagens göra sig av med något blev lätt. Jag hittade en väldigt gammal ansiktscreme längst in i badrumsskåpet när jag letade efter något annat. Det blev sophinken för den. 

Nu är det snart läggdags för mig. Imorgon blir det lunch med tjejerna från studietiden på högskolan. Vi var tre tjejer i vår klass och vi ses fortfarande tre gånger om året. 

Ha en skön kväll! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.