Gravidstatus

Status på min graviditet. 90% har passerat och överlag mår jag bra. Jag har eventuellt fått borrelia.

Själva graviditeten har löpt på under de bästa omständigheter. Jag har mått jättebra och är fortfarande på jobbet och gör mitt bästa. Jag har en kollega med mig hela tiden som får bära på alla tunga verktyg. Vi håller just nu på att ta i drift en 130 kV transformator. Det är en del att prova igenom innan man kan ta den i drift.

Tyvärr har jag fått ett jättemärke på insidan låret som de misstänker kan vara borrelia. Så nu står jag i valet och kvalet om jag ska proppa i mig penicillin det sista innan förlossningen. Jag håller en dialog kring detta med en närstående läkare. Vad hade ni gjort? 

Ha det gott! Jag återkommer imorgon! 

3 reaktioner till “Gravidstatus

  1. Tänker på bebisen ffa. Hur påverkas bebisen av penicillinet kontra borrelian? Vilket alternativ har flest fördelar och vad säger din magkänsla? 😊 Krya på dig!

    Gilla

    1. Har konsulterat tre olika läkare och alla har rekommenderat penicillinkuren kontra följderna av borrelia. Har käkat en dag nu och tycker att jag redan kan ana en förbättring. 😊

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.