Kvällar

Nu slår min Piilu ut, just som de andra två klematisplantorna börjar blomma över. Det är så vackert när blommorna löser av varandra. Trädgården prunkar. Middag fick vi hos fina vänner och hela dagen var njutning.

Vi var bjudna på middag hos vänner under måndagkvällen. Trerätters serverades med god mozzarella, tomat och basilikafat till förrätt. Potatisgratäng med ett kött till huvudrätt och supergod pannacotta serverad i glas på ett dekorativt vis med cappuccino till. Det var riktigt gott alltihop!


Vi var ute och hälsade på alla som bodde där på gården.


Alla olika sorters höns. De gick verkligen fritt på gården. Med oss hem fick vi färska ägg där vi med egna ögon har fått se de söta fåglarna promenera runt i frihet. 


Idag har jag haft min mamma och min brorsdotter här. De har hjälpt mig att skruva ihop möblerna till barnrummet. Det blev jättebra men nu är jag helt slut och är öm i benen. Det är bara fem veckor kvar till beräknad nedkomst. Det börjar att dra ihop sig…

Kram från mig och magen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.