Utmaning rensa

Utmaningen att rensa ut ett objekt varje dag här hemma har påbörjats. Idag skänker jag bort ett linne och en jumper från Maison Scotch. Jag hoppas att den kan hitta hem till någon som kommer att använda kläderna.

Idag skänker jag bort märkesplagg på instagram. Jag har även, och kommer att lägga ut, annons på Tradera. Där säljer jag just nu ett halsband i turkos toner. Vill ni hitta mina annonser där heter jag a_jo_85. 


Jag hoppas att bli av med 30 objekt på ett eller annat sätt under den här månaden. Nu är det dags att börja leta efter något som jag kan göra mig av med imorgon. Finns det något ni eftersöker? I så fall kan jag se om jag har något att avvara! 

Det brukar oftast kännas bra att ha rensat ut en del, feng shui. 

Ha en skön söndag! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.