Brudtärna

Att hitta klänning till en brudtärna med bulle i ugnen är inte så lätt. Bullen ska dessutom vara klar till själva bröllopet så magen ska förhoppningsvis bli något mindre tills dess. Det var lättare när jag var tärna tidigare, bilden ovan, och formen var där den skulle vara.

Idag har jag tillsammans med bruden och den andra brudtärnan, Elin, sprungit runt i affärer och letat klänning till oss brudtärnor. Elin gjorde ett fantastiskt jobb med att prova en rad olika klänningar i en rad olika affärer. Jag är grymt imponerad av henne och hon ska ha en stor eloge för sin insats!  Själv har jag inte formen riktigt för att prova klänningar och vi har varit noga med att klänningen ska vara lätt att amma i då jag troligtvis kommer att ha en nyföding med mig. Det blev en lång dag i affärer men riktigt mysigt. Vi konstaterade det att det inte är var dag man går i affärer med sina vänner längre. Vi hittade oss en klänning var och nu är det bara skor och accessoarer som ska till. 

Snälla mamma kompletterade vår frukostservis idag med en assiette och två skålar från Rörstrands Mon Amie. Jag älskar mönstret och färgen som Marianne Westman har tagit fram till porslinet. Hon var en stjärna på design om ni frågar mig! 


Sov gott nu!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.