Keep it simple

Enkla måltider och en lugn skön stund i trädgården där blommorna prunkar finare än någonsin! Men så måste man sköta tvätten också…

Ibland är det bara bäst att hålla saker och ting så enkelt som möjligt. Just nu går mycket tid åt till jobbet och då blir det enkla matlådor och enkla middagar som tillagas. Mycket sallad som bara är att slänga ihop och nötfärs eller halloumi eller kyckling till det med en god sås. Enkelt men gott! 


Nu satte jag mig ner i en solstol utanför växthuset och funderar på om jag skulle slänga i en maskin tvätt och sedan dra fram vattenslangen för att vattna allt i växthuset. Det har varit riktigt varmt här idag och krukorna torkar snabbt ut. Motivationen till att resa mig ur stolen igen är lika med noll. Det är så skönt att sitta här och lyssna på fåglarna som sjunger i skogen runtom. 


Längtan till lediga varma sköna kvällar blir starkare och starkare. Nu har vi ytterligare en långhelg framför oss och jag hoppas att det ska gå att sitta i växthuset på kvällarna med lite tända ljus. Pionerna borde slå ut snart och rosorna borde komma lagom till att jag går hem om en månad. Det är riktigt härligt när det alltid blommar något i rabatterna. Till hösten tänkte jag sätta lökar som kommer ännu tidigare på våren som tex kungsängslilja. 


Idag hade jag tänkt att kasta mig över två utmaningar den här månaden. Dels @millahs fotoutmaning på instagram, ett nytt tema på ett foto varje dag, hela juni och dels att rensa ut en sak varje dag hemma. Antingen att slänga eller att sälja eller att skänka bort. Just idag hade jag tur att en av mina ansiktskrämer tog slut, så nu kastar jag flaskan.

Nu tog ansvarskänslan över och jag ska tvätta lite tvätt och vattna mina blommor så att det är lika fint imorgon när jag slutar jobbet. 

Ha en skön kväll och glöm inte bort att det snart är helg igen! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.