För att jag är värd det!

Massage och ekologiska jordgubbar, för att jag är värd det!

Idag efter jobbet hade jag en bokad tid för en Royal Delux behandling på Royal Beauty. Den innehåller en skön ryggmassage, en klassisk ansiktsbehandling och en välbehövlig välgörande pedikyr. Totalt 120 min av bara egentid där jag får må bra. Catherine (hette hon som tog hand om mig) kan jag rekommendera, hon hade bra nypor för ryggmassage. Det finns inget värre än när man har bokat in massage och kommer till någon som bara tror att det räcker med att stryka händerna över ryggen för att det ska kallas massage. De måste kunna ta i ordentligt så att det känns i alla muskelknutor i ryggen. De ska ju bort, så kläm för kung och fosterland! Tackar som ödmjukast till mitt hjärta som gav mig detta i julklapp.

Efter behandlingen tyckte jag även att jag var värd jordgubbar. Man ska ju fylla på med vätska efter massage och jordgubbar är nog ett av de bättre sätten att vätska upp sig på.

På vår shoppingrunda i söndags fick jag med mig lite växtstöd och till pallkargarna och ställning till bärnätet. En riktigt bra anordning.

Nu ska jag ligga i soffan och vätska upp mig!

Han en skön kväll!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.