Söndagsshopping

Sommarens klänning!? Har ni hittat någon favorit än?

Hela söndagen gick åt till shopping. Marcus fick köpt sig byxor och tröja och ett par skor på Pondus. Jättefina. Han tog god tid på sig, minst en timma i provrummet och provade olika par byxor och olika skjortor med mera. Han är nu ekiperad för sommaren.

Själv hittade jag en klänning från Hunkydory. Jag blev helt kär i den! Men med min mage i relation till priset och inte veta hur den kommer att sitta på mig när magen är borta så vågade jag inte handla. Jag hoppas att den finns kvar när magen är borta. Har jag tur kanske den till och med finns på rea när min figur har kommit tillbaka. Det värsta med långklänningar är att de alltid är sydda efter modeller som är 175 cm långa och jag är 165 cm kort. Jag har läst någonstans att meddellängden på en tjej i Sverige är 167 eller 168 cm, så varför alltid sy alla kläder efter superlånga kvinnor?

 

2 reaktioner till “Söndagsshopping

    1. Du är superlång Erika! 😉 Du slipper dra på dig platåskorna för att inte snubbla på allt tyg i en långklänning… Försök att ta en långpromenad i ett par Louboutin! 😉😂

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.