Långhelg!

Godmorgon! Vad spännande den här dagen blev, körsång i all hast!

Igår kväll hade vi bokat bord på Bella Gästis i Hunnebostrand. Miljön runtom där är helt fantastisk. Ett av våra favvisställen. Marcus åt som vanligt en Bellaburgare och jag åt Moules frites. Gottigt! Till efterrätt blev det en kula sorbet med fläder-lime smak. 


Igår blev jag uppringd av min gamla körledare, hon undrade om jag inte kunde ställa upp och hjälpa till och sjunga i kyrkan idag. Och det kunde jag! Så fort jag har svalt morgonkaffet ska jag åka till Färgelanda kyrka och sjunga en trudelutt. Det ska bli kul. Det var flera år sedan sist så jag hoppas att jag kommer in i stämmorna snabbt. 

Nu får jag skynda på lite så jag inte behöver stressa iväg i bilen. 

Återkommer! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.