Färgelanda – Frändefors

Vem vet skillnaden på Färgelanda och Frändefors. Mer än att det är ca 20 minuters bilfärd emellan. Men är man ute i god tid så hinner man till rätt kyrka ändå!

Det var ju inte i Färgelanda kyrka jag skulle sjunga utan i Frändefors. Vilken tur att jag tog till med tid när jag åkte och att jag hörde av mig till körledaren i god tid innan också. Jag hann till rätt kyrka, i tid. Ibland blir det bara tokigt! 

Uppträdandet gick bra och det var lika kul som det alltid har varit! Så kul att träffa gamla bekanta ansikten och något nytt också. 

Sedan fortsatte jag ner och hälsade på hos mamma och pappa. Pappa fixade med god mat och gott sällskap. Nu har min Balsgårdens Linnea slagit ut. Den växer på och min förhoppning är att den ska fylla ut växtstödet i slutet av sommaren. 

Jag önskar er alla en riktigt skön kväll! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.