Nöjd blivande mamma!

God förmiddag! Frukosten intagen ute på entrétrappan som vanligt när vädret tillåter. Idag har jag fått lite hjälp i växthuset av Marcus, och jag är så nöjd med resultatet!

Äntligen är mitt bevattningssystem nedgrävt i växthuset. Alla kopplingar som ska göras i växthuset är klara och nu väntar vi bara på att rörmokaren ska ha tid att koppla på slangen på rören i källaren. Nu finns det 10 m vattenslang i växthuset som ska underlätta för bevattning av tomatplantor och gurkor i sommar. Såå nöjd! Nu slipper jag att stänga av gräsklipparen varje gång jag ska vattna och dra ut trädgårdsslangen över hela gräsmattan. Tack hjärtat!


Nu ligger jag i solstolen och gottar mig. Vi ska snart äta en glass och jag ska plocka fram en bok att underhålla mig med. -Och ja, idag har jag smort in mig med solskyddsmedel.

Ha det gott så hörs vi igen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.