Härliga tisdag!

Ytterligare en punkt avbockad på min arbetslista. Nu återstår lite dokumentation på dagens arbete.

Listan på mina arbetsåtagande i jobbet krymper. Det känns så skönt att se uppdrag försvinna, ett efter ett. Jag måste berömma min kollega Lena, vi samarbetar väldigt bra ihop! Dagen går riktigt fort när man har roligt på jobbet.

Är det fler än jag som får panik ibland när man öppnar kylskåpet och ser allt kladd på glashyllorna från alla produkter som har passerat genom kylskåpet? Helt plötsligt börjar man fundera på hur länge sedan det var man gjorde rent i kylskåpet och inser att det inte var allt för länge sedan. Hur kan det bli så söligt?

IMG_6193

Nu är det urtorkat i kylskåpet så jag kan somna gott ikväll.

Sov gott, det ska jag göra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.