Fair trade

Det måste kallas för Fair trade när man bjuder svärmor på lunch och får tre tomatplantor levererade.

Då var vi på måndag igen. Jag hoppas inte att den här veckan ska gå lika fort som förra! Jag fick mycket gjort förra veckan men jag behöver få minst lika mycket gjort den här veckan. Sedan kommer det bara kortveckor framöver och de är redan fullplanerade!

IMG_6190
Kontorsråtta, det är vad jag har varit idag!

 

Fair trade har fått en ny betydelse. Jag bytte en lunch mot tre tomatplantor. Vilket resulterade i att jag var tvungen att släpa med mig Marcus till affären för att köpa kogödsel att plantera i. Själv tyckte jag att det var ett riktigt ”fair trade” att bjuda svärmor på lunch och få tre tomatplantor levererade hem. Körsbärstomater ska det vara, olika sorter.

 

Vi kan inte komma på var vi ska sätta vår klematis, Piilu, så vi har planterat den i en kruka så länge. Det har regnat även idag men det har ändå varit varmare idag. Så bra för trädgården! Jag kan inte säga det nog ofta. Solen ska komma till helgen enligt prognosen så det håller vi tummarna för. Jag ska jobba en sväng på lördagen, men det är nästan runt knuten så det känns inte så tufft.

Nu blickar vi mot tisdag, det kommer inte att bli en vanligen sketen tisdag. Det kommer att bli en tisdag som kommer att vara jättekul och som kommer att vara snabbt över. Ytterligare en arbetsdag att bocka av på samvetet.

Ha en riktigt skön måndag kväll. Håll i hatten för snart är det fredag igen!

4 reaktioner till “Fair trade

 1. Vilket perfekt byte!
  Jag ska byta ”present” hos min mamma idag.
  Hon fyller år och ska få paket.
  Jag har blivit lovad en tomatplanta som ska ge svarta tomater.
  Kul att ha i salladen sen i sommar tänker jag 🙂

  Gilla

  1. Visst är det något visst med lite kohandel 😉. Och kul är det att gå ut och plocka tomaterna till salladen under tiden grillen får perfekt glöd. Hoppas att du tar kort på en sommarfräsch sallad med svarta tomater och visar upp på bloggen! 😊

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.