Skönhetspiff

När man inte längre får någon skönhetssömn, får man försöka att piffa till sig på andra sätt.

Jag kommer inte ihåg när jag sov en hel natt senast. Skönhetssömn existerar inte längre. Jag måste hitta på något annat för att se fräsch ut. Igår var jag tvungen att stödsova mitt på dagen, så idag plockade jag fram lite peeling för ansiktet och lade en ansiktsmask innan jag klev in i duschen. Sedan blev hela kroppen insmord och ansiktet fick smaka både på serum och créme. Jag har till och med målat naglarna, jag passar på när jag vet att jag ska sitta på kontoret hela dagen imorgon.

DSC_0362

Jag hann att slänga ihop en plåt med fröknäcke som stod i ugnen under tiden jag duschade. Älska multitasking! Nu ska jag ta en sväng ut i växthuset för att se om det växer något. Det regnar ute och jag är faktiskt nöjd över det. Det är så torrt i marken att inget vill växa, så lite regn nu och sol till nästa helg. Det blir bra det! Grillen kommer fram i alla fall.

 

Ha det gott!

2 reaktioner till “Skönhetspiff

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.